XLVI. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam, Zalakaros, 2021. szeptember 14-16.

ELSŐ KÖRLEVÉL

Az ELFT Sugárvédelmi Szakosztálya ebben az évben szeptember 14–16. között rendezi meg a XLVI. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Zalakaroson, a Hunguest Hotel Freya

(https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/zalakaros/hunguest_hotel_freya/)

szállodában. A tanfolyam szeptember 14-én ebéddel kezdődik és 16-án ebéddel ér véget.

A Szakosztály vezetése felkéri a tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse a tanfolyamon.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről a mellékelt Pályázati felhívásban olvashatnak.

A tanfolyam idején kerül átadásra Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagtársunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére.

A tanfolyamra a jelentkezési lapot és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2021. augusztus 10-ig.

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2021. augusztus 31.

A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2021. augusztus 31-ig, mert a programot csak így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2021 pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a mate.solymosi@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2021. augusztus 31.

Felhívjuk a figyelmet, hogy fokozottan figyeljen mindenki a határidőkre, mert a hotelben előzetesen tett foglalást kötbér mentesen csak 2021. augusztus közepéig tudjuk lemondani, illetve a program összeállítása és egyéb szervezési kérdések miatt nem lesz mód a határidők meghosszabbítására.

A továbbképzést az aktuális járványügyi előírások betartása mellett fogjuk megtartani, amelyeket folyamatosan nyomon követünk és az előírások szigorodása esetén természetesen tájékoztatást fogunk küldeni a részvétel feltételeiről.

Baráti üdvözlettel:
Antus Andrea
a szervezőbizottság nevében

Vissza a hírekhez