XLIV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam

2019. április 16-18. (kedd-csütörtök) között Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Sugárvédelmi Szakcsoportja által szervezett XLIV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam.

A Szakcsoport vezetése felkéri a Szakcsoport tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli vagy poszter előadás formájában ismertesse. A tanfolyamra a jelentkezési lap leadásának határideje 2019. március 18. Az előadások kivonatait elektronikusan kérjük beküldeni, melynek határideje 2019. március 18. A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. 

A Szakcsoport tisztújító Taggyűlését a tanfolyam idején, április 17-én délután tartjuk. A Taggyűlés új Vezetőséget, Elnököt és Titkárt választ, ezért, a magasabb szakmai színvonal és persze a jó hangulat biztosítására is számítunk minden sugárvédész megjelenésére!

A XLIV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam Első körlevelét további információkkal a Rendezvények menüpontban olvashatják, a képre kattintva.

 

Vissza a hírekhez