XLVI. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam, Zalakaros, 2021. szeptember 14-16.

Első Körlevél

Az ELFT Sugárvédelmi Szakosztálya ebben az évben szeptember 14–16. között rendezi meg a XLVI. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Zalakaroson, a Hunguest Hotel Freya (https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/zalakaros/hunguest_hotel_freya/) szállodában. A tanfolyam szeptember 14-én ebéddel kezdődik és 16-án ebéddel ér véget. A költségekről itt tájékozódhat: Ártájékoztató .

A Szakosztály vezetése felkéri a tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse a tanfolyamon.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről a Pályázati felhívásban olvashatnak (Pályázati felhívás Sugárvédelmi Nívódíjra).

A tanfolyam idején kerül átadásra a Szakosztály elődje, a Sugárvédelmi Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére (űrlap: Jelölőlap_SV érem 2021). Az eddig jutalmazottak névsora a honlapunkon megtalálható (Rólunk/A Szakosztályról/ Sugárvédelmi Emlékéremmel kitüntettjeink)

A tanfolyamra a Jelentkezési lapot (Jelentkezési lap-Sugárvéd Tanf_2021-09-14-16) és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2021. augusztus 10-ig.


A jelentkezés lemondási határideje: 2021.08.14. Ez után történő lemondás esetén bizonyos összeget ki kell fizetni.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a számlázási adatokat (vevő név és cím, adószám) körültekintően töltsék ki, mert 2020.07.01-től a NAV-nál szigorodtak a számlázási szabályok, és hibás vevő adatok megadása esetén nem stornózhatunk. Erre csak az összeg változása vagy a teljesítés meghiúsulása esetén lesz lehetőség. Az adószám megadása kötelező!

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2021. augusztus 31.

A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2021. augusztus 31-ig, mert a programot csak így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2021 pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a mate.solymosi@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2021. augusztus 31.

 

Az előadások kivonatai magyar és angol nyelven készüljenek, a következő formátumban:

Oldal mérete (külön-külön oldalon a magyar és az angol): A5.

Margók: minden oldalon (fent, lent, jobb- és baloldalon) 2,0 cm.

Sorköz: Szimpla.

Az előadás címe: Times New Roman 12pts, nagybetűs, félkövér, középre rendezve.

Az előadók neve: Times New Roman 12pts, félkövér, középre rendezve. Az egységes forma miatt és a szekció elnökök munkájának megkönnyítése érdekében kérjük a szerzők keresztnevének teljes kiírását!

A munkahely megnevezése: Times New Roman 12pts, dőlt, középre rendezve.

A szöveg: Times New Roman 11pts, normál, bekezdések 0,5 cm behúzással.

 

Budapest, 2021. július 2.

Baráti üdvözlettel:

 Antus Andrea, a szervezőbizottság nevében

Vissza a rendezvényekhez